THE SKY IS CRYING (22 Februari 2020)

Lite spännande nytänkande från en av socialdemokratins chefsideologer.

Efter femton år med vildsint brunmålning av SD och ständiga referenser till Hitler, Mussolini och andra nazistiska och fascistiska tyranner, som bara lett till att SD tagit sig in i riksdagen, vuxit så det knakat och numera akterseglat socialdemokraterna som landets största parti i opinionsundersökningarna, har man äntligen kommit fram till att den taktiken fungerar sådär.

Därför tar man nu det djärva greppet att prova med lite rödmålning och jämför SD med Kim Jong Uns Nordkorea istället. Detta med anledning av att SD begärt en parlamentarisk granskning av hur SVT och SR lever upp till kraven på opartiskhet.

Huruvida den taktiken är trovärdig nog att bryta trenden måste betraktas som lite tveksamt. Om Kim Jong Un vore missnöjd med den nordkoreanska statstelevisionens rapportering skulle han nog inte nöja sig med att begära en parlamentarisk granskning utan skulle förmodligen dekapitera de ansvariga redaktörerna istället.

Men om nu inte den reviderade taktiken skulle fungera heller så har ju ändå sossarna några trumfkort kvar eftersom man ännu inte jämfört SD med Djingis Khan, Caligula och hunnerhövdingen Attila. Det kan man ju prova – med lite kreativitet går det säkert att hitta någon koppling mellan hunnernas blodbesudlade plundringståg på 400-talet och det faktum att SD plockat ned någon tavla i Sölvesborgs kommunalhus. Man kan ju t.o.m travestera talesättet om Attila och trycka upp budskapet ”Där Jimmie Åkesson häst trampar växer det aldrig mer gräs” i nästa valrörelse.😄

Allt verkar ju vara bättre än att idka självkritik, se sig i spegeln och överväga huruvida väljarflykten kan tänkas bero på väljarnas missnöje med socialdemokratins egen vanskötsel av landet.

Det är ju bara så outsägligt torftigt, sövande förutsägbart, intellektuellt bristfälligt och himmelskriande patetiskt.😝

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: