Presentation

Om mig:

Jag heter Hans Thannerstig. Jag är född 1960 och bor i Rydebäck tillsammans med min hustru, våra två töser, vårt barnbarn och vår hund.

Jag jobbade i många år med ekonomi, HR, administration och företagsledning inom några av Europas största industrikoncerner. För drygt tio år sedan drabbades jag av en allvarlig tumörsjukdom och efter konvalescensen fick jag dra ned på mitt arbetstempo och har sedan dess mest jobbat med konsultuppdrag och kapitalförvaltning.

De senaste 4-5 åren har jag fått mer tid över att följa nyhetsrapporteringen i landet. Då jag mest jobbat hemifrån utvecklade jag en rutin att skriva ned mina kommentarer till nyheterna på Facebook. Mest för att jag alltid tyckt skrivande är att bra sätt att strukturera mina tankar och alltid gillat att skriva.

Jag har aldrig haft några politiska eller kommersiella ambitioner med skrivandet. Från början var det mest för att diskutera med mina kompisar men allteftersom har jag fått fler och fler följare och vänner, totalt drygt 3.000. I jämförelse med andra som också skriver om liknande saker har jag dessutom fått väldigt mycket kommentarer på mina inlägg.

En del vänner har tyckt att jag borde samla mina inlägg i mer lättläst form och det är vad du förhoppningsvis finner här.

%d bloggare gillar detta: