KAO BANG (12 Februari 2020)

SAS har blivit utsatta för en kampanj, de är attackerade och deras fina reklamfilm har blivit kidnappad, låter nu SAS meddela. Vidare meddelar man att man fortsatt står bakom filmens budskap.

Inte nog med att de som anser att skandinavisk kultur finns och uppskattar den är många….de är välorganiserade också!😄

Den här förorättade harmsenheten är övermåttan barnslig och tyder bara på panik i bunkern.

Jag är helt övertygad om att de reaktioner SAS fått har varit en mild bris i jämförelse med tyfonen som Air France fått utstå om de hävdat att ingenting av värde var franskt och framhärdat att Versailles, Eifelltornet, Bordeauxviner, Edith Piaf, camembertost, Victor Hugo, och ”liberté égalité fraternité” var billiga kopior på utländska påfund.

Fransmän och fransyskor är i gemen mycket kunniga, pålästa och stolta över sitt franska kulturarv vilket vi också borde vara.

Det är således uteslutet att Air France skulle producera liknande smörja eftersom den smått besinningslösa PK-sjuka som inspirerat SAS-filmen är ett genuint svenskt fenomen. Det enda som förvånar är att ingen dansk eller norrman i SAS-ledningen förstod att stoppa all kapitalförstöring och badwill som blivit den välförtjänta konsekvensen för SAS.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: