ON STAGE (26 April 2020)

Ladies and gentlemen, I proudly present to you……”The Swedish Socialdemokrati”!!!

De är inte tillräckligt förberedda på kriminalitet, de lägger ut otydliga inlägg på sociala medier, de är naiva inför terrorism, de ser inga problem komma, de agerar långsamt när skuggsamhällen växer fram, de skyddar inte våra äldre mot dödliga virus och de går framåt som ett spjut i opinionsundersökningarna!

So say it loud, I am sosse and I am proud!😄

Genuin självkritik är en bra och hedervärd sak. Men det här är systematisk fejk-självkritik som reducerat det hedervärda till ett utstuderat verktyg för undslippa sitt rättmätiga ansvar för allvarliga tillkortakommanden.

Notera också att man fegt och ynkryggat refererar till ”vi” istället för ”jag” i fyra av fallen. Ett tarvligt retoriskt trick för att få dig och mig att känna oss medansvariga för deras klavertramp, fadäser och misstag. Gå inte på det! Det är de som betalas sexsiffriga belopp varje månad för att kunna utkrävas ansvar och inte du – du betalar deras rundhänta lönekuvert för att få nöjaktigt skydd mot terror, kriminalitet och pandemier i utbyte istället!

Det är ditt val 2022 om du vill fortsätta betala skatter i högsta världsklass för dessa Sanslöst Andefattiga Prestationer (S.A.P)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: