DISGRACE (11 Januari 2020)

Någongång i början på åttiotalet när Ayatolla Khomeini tagit makten från shahen av Iran var Olof Palme där och delade ut översvallande beröm till ayatollorna och mullorna : :

”De bygger upp sina demokratiska institutioner med pedantisk noggrannhet.”

Det var kanske sant. De har i så fall varit så pedantiskt noggranna att de inte förmått förflytta sig en centimeter i demokratisk rikning sedan dess dvs på drygt fyrtio år vilket inte hindrade utrikesministern Ann Linde från att med liv och lust delta i fyrtioårsfirandet av mullornas och ayatollornas makttillträde.

Sedan flygplanet med övervägande kanadensiska men också svenska medborgare störtade har mullorna och ayatollorna ägnat sig åt att ljuga, förneka, dementera, slira, krångla, fixa & trixa samt undanröja bevis.

Och inte ens nu när sanningen blivit så uppenbar att den inte går att förneka längre försöker de fega krakarna skylla ifrån sig på Trump och USA

”Irans president Hassan Rouhani skriver på Twitter att Iran ”djupt ångrar det katastrofala misstaget” men menar samtidigt enligt nyhetsbyrån AP att det föranletts av ”hot och mobbning” från USA efter dödandet av toppgeneralen Qassem Soleimani. Även Irans utrikesminister Javad Zarif skriver på Twitter att det mänskliga misstaget ”skedde i en tid av kris, orsakat av USA:s äventyrlighet”.”

Och varför kondolerade Ann Linde Iran ? Det borde väl varit tvärtom när svenska medborgare bragtes om livet i Iran ? Om svenska försvaret skulle skjuta ned ett plan med norrmän ska väl vi kondolera Norge och inte tvärtom ?

Enda anledningen jag kan se är att Sveriges regering betraktar de omkomna som iranier snarare än svenskar oavsett deras svenska medborgarskap, en tankefigur liknande Kent Ekeroths utskällda tweet m.a,o.

Som Hanif Bali skrev :

”Som jag tidigare sagt, de skiter i invandrare egentligen. För dem är invandrare bara ett verktyg för att signalera sin egen förträfflighet. De mördade svenskiranierna dög enbart som verktyg för att dunka på SD. Nu, not so much.”

Iran vill alltså utveckla kärnvapen. Gud förbjude! Kan de inte sköta missilerr så föreställ er vad de kan ställa till med kärnvapen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: