WHAT DO YOU DO FOR MONEY HONEY (17 Juni 2020)

Henrik Arnstad rasar mot rasisten Carl von Linne i en debattartikel i dagens Aftonbladet.

Det är i sanning inget dåligt galleri för misogyn rasism och nazism som Sveriges sedlar i modern tid utgör om man ska tro olika vänsterdebattörer som härjat i debatten på senare år:

•. Astrid Lindgren? Hon skrev ju om negerkungar i Söderhavet. Fy skäms! https://norran.se/noje-kultur/negerkung-borta-i-nya-pippi-bocker

Greta Garbo verkar ha klarat sig ifrån Arnstads, Ernmans och de andra åsiktspolisernas vrede men hon var ju å andra sidan känd för sin folkskygghet så det är väl nästan det enda raka för den som vill undgå eftervärldens nedsablande och obarmhärtiga fördömanden i Sverige. De konstnärliga och vetenskapliga prestationerna väger ju fjäderlätt för den som inte redan under förra århundradet såg ångvälten Henrik Arnstad komma.

En gång i tiden tyckte jag vi skulle ha ett system som engelsmännen och dela ut titlar till särskilt förtjänta svenskar och såg framför mig Sir Ingmar Stenmark och Dame Astrid Lindgren. Jag insåg dock i tid att det snarare skulle att komma att handla om Sir Dan Eliasson och Dame Mona Sahlin och övergav iden.

Och innan sedlarna pryds av Greta Thunberg, Anders Tegnell, Özz Nujen och Margot Wallström lär vi väl knappast slippa floden av indignerade debattartiklar som syftar till att slita glorian av Sveriges mest folkkära ikoner.

Med Carl von Linne föddes den moderna rasismen? Själv undrar jag mest med vem det moderna svenska vansinnet föddes.😡

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: