BUT YOU BLEW MY MIND (15 Juni 2020)

Redan innan coronautbrottet såg vi att flygtrafiken minskade och under coronaviruset har det minskat till ett minimum. Att då bygga ut Arlanda vore att slösa med skattebetalarnas pengar, säger finansmarknadsminister Per Bolund (MP) på en pressträff.

Om Miljöpartiet hade makten i Katalonien skulle de säkert jämna Camp Nou i Barcelona med marken eftersom publiksiffrorna minskat till ett minimum under Corona-krisen. Och i New York var väl Madison Square Gardens historia all. Goodbye Budo-Kan i Tokyo. Och så vidare. De skull väl erbjuda fri-år som kompensation.

Svårt att föreställa sig att någon politiker i världen skulle fälla ett så urbota enfaldigt uttalande och tydligen betraktar de aktuella undantagsförhållandena under en pandemi som framtidens melodi.

Att Miljöpartiet är Sveriges odugligaste parti står väl klart som korvspad för de flesta efter hela den långa olycksaliga tid som de varit vågmästare i svensk politik.

Nu har de definitivt tagit steget upp i den absoluta världseliten och den här bottennoteringen lär kräva fantasi av sin eventuella framtida överman.

https://omni.se/swedavia-gar-inte-vidare-med-utbyggnad-av-arlanda/a/JojRXP

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: