WORDS DONT COME EASY TO ME (30 Maj 2020)

Minns ni Bagdad Bob? Han var Saddam Husseins lojale informationsminister och blev världskändis under den amerikanska invasionen 2003 när han in i det sista stod och orerade om den irakiska armens enorma framgångar samtidigt som de amerikanska stridsvagnarna rullade in bakom honom.

Han blev därefter sinnebilden för en verklighetsfrämmande fanatiker helt avskärmad från realiteterna i sin lilla bubbla bestående av andra ja-sägare till makthavaren.

Frågan är om han ändå inte mött sin överman i form av Johan Giesecke. Han framträder också, frikostigt avlönad av makthavarna, för att sjunga den svenska modellens lov i högsta tonart samtidigt som de svenska dödstalssiffrorna lyser i eldskrift vecka efter vecka efter vecka efter…..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: