LIVING ON AN ISLAND (24 Januari 2020)

Alltså, om inte jag missminner mig var ett av Annie Lööfs krav i samband med Januariöverenskommelsen att Vänsterpartiet inte skulle få något inflytande. Nu kritiserar hon de som hon inte ville ge något inflytande för att de ger inflytande till ett annat parti som hon inte heller ville ge något inflytande. 

För att vara en politiker som ständigt talar om vikten av breda överenskommelser kan det ju tyckas lite märkligt att vilja utestänga partier som numera tillsammans representerar runt 35% av väljarna från allt inflytande. Däremot vill hon gärna styra hur de inflytelselösa ska använda det inflytande som de inte har. De bör alltså nöja sig med att inte ha något inflytande och inte samverka med andra inflytelselösa i syfte att få något inflytande. Klart som korvspad, eller?

Ibland undrar jag om inte Annie Lööf skulle trivas bäst på en öde ö där hon kunde sitta och göra breda överenskommelser med sig själv.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: