EVIL WOMAN (5 Februari 2020)

Samtidigt som en välkänd kvinnlig IS-veteran träffar presumtiva bidragsgivare på Burger King mitt i den svenska vardagen i förhoppningen att få cash i Willys-påsar så står Ann-Sofie Hermansson, en av alltför få politiker med mod och civilkurage i Sverige som försökt stå upp mot extrema islamistiska strömningar, åtalad. Anklagad för hat och rasism. Och ett förment ”hav av människor” med välkända vänsterextremister i spetsen backar upp anklagelserna mot henne. https://www.expressen.se/debatt/ett-hav-av-manniskor-star-bakom-atalet/

Om Hermansson fälls ligger, såvitt jag kan se, vägen öppen för vidare framryckning av islamister och jihadister på bred front i det svenska samhället. Och Sverige är, med en fällande dom mot Hermansson som prejudikat, mer eller mindre försvarslöst. P.g.a sin förnuftsvidriga, blinda och naiva tilltro till det ”öppna samhället” och att ge fullständiga demokratiska rättigheter till människor som kommer att eliminera allt vad demokratiska rättigheter heter så fort de får minsta chans.

Och en annan vänsterextremist som Jan Guillou driver fortfarande linjen att vi ska ta hem IS-kvinnor och ställa dem inför rätta här. https://www.aftonbladet.se/nyheter/kolumnister/a/MRBByo/sveket-mot-barnen-i-fanglagren-i-syrien-ar-en-skam-for-sverige

Hur naiv kan man bli? Expressen-reportaget visar ju tydligt hur det blir med den saken – de springer snart obekymrat omkring på hamburgerrestauranger nära dig och samlar in kontanter i Willys-påsar för att starta nästa kalifat där de kan halshugga de man anser vara otrogna hundar, våldta kvinnor och sparka ut homosexuella från hustak.

Alltmedan kultursidorna förfasar sig över Jens Ganman.

https://www.expressen.se/ledare/ledarsnack/samhallet-har-varit-extremt-naivt-infor-de-har-grupperna/

https://www.expressen.se/ledare/ann-sofie-hermansson-ar-en-viktig-renhallningsarbetare/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: