ANOTHER GIRL ANOTHER PLANET (3 December 2019)

”Jag tolkar den här mätningen som att väljarna skickar en signal till oss om att de vill se mer socialdemokratisk politik, säger Lena Rådström Baastad till DN.” https://www.dn.se/…/politik/scb-sa-stort-stod-har-partierna/

Tja, det är ju en kreativ tolkning av det lägsta SCB-resultatet för sitt parti i modern tid. 26,3% är t.o.m lägre än vad sossarna fick under Juholt-cirkusens crescendo i December 2011 (månaden innan han avgick) då de noterade 27,7% vilket då kallades katastrofsiffror. https://www.expressen.se/…/juholts-nya-katastrofsiffror-ha…/

Som att tolka en gallskrikande och trilskande treåring som spottat ut sin välling som att han önskar en portion till.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: