SAY IT LOUD, I’M BLACK AND PROUD (28 Juni 2019)

Klart att Sabuni är som tandvärk för identitetsvänstern:

Dels visar hon att de patriarkala och rasistiska strukturerna i Sverige inte är farligare än att en rasifierad kvinna kan bli både partiledare och minister om hon har tillräckligt vettiga åsikter och jobbar hårt. Och dels är det ju inte direkt vänsteråsikter som gjort henne populär.

Sabuni riskerar därmed att bli en förebild och role model för andra rasifierade och kvinnor. Och då kan de också få för sig att vilja göra karriär, betala skatt och rösta höger istället för att se sig som hjälplösa offer i något utsatt område, ta emot bidrag och rösta på sossarna.

Och alla som sett röstsiffrorna i våra utsatta områden inser snabbt vilken katastrof det vore för vänstern med sossarna i spetsen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: