BRING YOUR DAUGHTER TO THE SLAUGHTER (23 Augusti 2018)

Den tankekedja som gårdagens Uppdrag Granskning satte igång hos mig:

1. Enligt SVTs Uppdrag Granskning är c:a sex av tio våldtäktsmän invandrare, bland överfallsvåldtäkter är siffran 85 procent. Jag kanske är naiv men jag litar faktiskt på att SVT inte nedlåter sig till att sprida rasistisk skräckpropaganda utan ”faktiskt” förmedlar korrekta fakta i ett så känsligt ämne strax innan ett val.

2. Om det beror på att kvinnosynen är annorlunda bland invandrare från andra kulturer eller om vi är så dåliga på att integrera dem att de får så taskiga socioekonomiska förhållanden att de måste våldta är egentligen sekundärt. Faktumet och problemet kvarstår i alla fall. Det viktiga är att ingen vettig människa tror att det beror på nedärvd etnisk genetik och att någon automatiskt föds till våldtäktsmän pga sin etnicitet. Även om invandrare är grovt överrepresenterade i statistiken så är den överväldigande majoriteten av invandrare i Sverige inte våldtäktsmän – detta inser säkert de gott och väl 99% av den svenska befolkningen som inte är räddningslöst förvirrade nazister och debilt förhärdade rasister.

3. Vi vet också att Sverige efter senare års invandringspolitik har ett mansöverskott som bara överträffas av Kina pga deras selektiva abortpolitik, särskilt i de unga och mest sexuellt aktiva åldrarna. Redan 2015 fanns det 35.000 fler tonårspojkar än tonårsflickor i landet. Forskning från USA visar att redan långt mindre mansöverskott än Sveriges leder till påtagligt fler våldtäkter. http://www.gp.se/…/sonesson-rödgrön-feminism-struntar-i-man…

4. Det är mot denna bakgrund man ska se fyra förment feministiska partiers beslut att till den avsevärda och redan befintliga problematiken addera en juridiskt starkt kritiserad lag som ger 9.000, till övervägande delen män, asylrätt utan att de har asylskäl.

5. Jag kan inte se annat än att man med mycket god matematisk och statistisk säkerhet starkt måste befara att beslutet om gymnasieamnestin kommer att leda till att många fler flickor/kvinnor kommer att få sina liv förstörda och söndertrasade samt att detta tydligen är sekundärt för socialdemokraterna, vänsterpartiet, miljöpartiet och centerpartiet. Mer bensin på brasan bara!

Ibland får jag frågor från vänsterhåll om vad jag har för agenda med mitt skrivande. Jag brukar svara att jag, till skillnad från professionella politiker och ledarskribenter, inte har någon agenda i form av lön och karriärmöjligheter att beakta och ta hänsyn till när jag skriver. Arvodet för det jag skrivit under årens lopp har varit exakt noll kronor. Min enda agenda är att jag önskar i ringa man påverka politiken i landet så att våra älskade töser får en så bra framtid som möjligt.

Därför skulle jag inte ens under pistolhot rösta på något av de partier som är ansvariga för den s.k ”gymnasieamnestin”. Det är lätt att förstå varför Jerzy Sarnecki inte ville att Uppdrag Granskning skulle sändas över huvud taget eller åtminstone handla om något annat än våldtäkter. Han har ju byggt sin lukrativa karriär på att jaga konspiratoriska skuggor i form av alla som inte okritiskt ansluter sig till hans problemlösa det-var-värre-förr-doktrin samtidigt som han sett statistik, fakta och analys som ett hot istället för en möjlighet.

Och den feminism som t.ex Stefan Löfven ger prov på när han vill diskutera LAS-regler istället för våldtäkter kan han, med förlov sagt, stoppa upp någonstans där solen inte skiner vad mig anbelangar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: