GIRLS JUST WANNA HAVE FUN (18 December 2017)

– Jag ska ut med mina kompisar ikväll, säger tonårsdottern en fredagskväll.
– Ok, var ska ni?
– Ut.
– När kommer du hem?
– Vet inte. Sent förmodligen.
– Hur tar du dig hem?
– Vet inte. Får se om jag går, tar bussen eller får skjuts.

Så har det ofta låtit i min familj de senaste åren. Förmodligen har liknande tongångar förekommit i de flesta familjer och i alla år.

Som förälder har man då att välja på:

1.Totalförbjuda utgången men vem minns inte själv sin ungdom och hur man reagerat på den typen av inskränkningar i friheten?
2. Skippa fredagsvinet och vara beredd att hämta upp dottern någonstans sent på natten.
3. Ge henne dyra och hårt beskattade pengar till taxi.
4. Känna sig trygg och lita på att allt går bra.

När jag var ung var punkt 4 den helt dominerande föräldrainställningen men det har definitivt förändrats de senaste decennierna och själva har vi allt oftare tillämpat punkterna 2 och 3.

Men om jag bodde i en stad där seriegruppvåldtäksmän som använder tortyrliknande metoder och inte drar sig för att försöka sätta eld på tonårsflickor är på fri fot så är det punkt 1 som gäller och det skulle inte förändras ett jota för att statsministern tycker att det är oacceptabelt att flickor ska känna sig rädda eller babblar om en samtyckeslag som om de apor som begår bestialiteterna skulle bry sig om den. Om Löfven verkligen tyckte att kriminaliteten är oacceptabel borde han ju omgående avskeda rikspolischefen, så länge han inte gör det tolkar jag honom som att han i själva verket tycker kriminaliteten är acceptabel.

Politikerna och polisen har redan tappat kontrollen till den milda grad att punkt 4 tillhör det förgångna Sverige. Det minsta man kan begära är att de ger saklig och korrekt information om de faror som det käraste vi har löper när de, på tonårsflickors oskyldiga vis, bara vill ha kul och inte mörkar farorna utifrån omsorg om någon naiv multikulturell och feministisk agenda som bara lett oss till dessa problem.
https://www.svt.se/…/malmopolisen-kvinnor-ska-inte-vara-rad…

Girls just wanna have fun? Möjligheten till det har snart försvunnit i Sverige på grund av våra odugliga politiker och den oduglige polischefen. Må de få betala ett högt pris för detta skamlösa svek som berövat unga tonårsflickor deras rätt att sorglöst kunna njuta av sin ungdom. Jag är varken beredd att glömma eller förlåta och det kommer att avspegla sig i hur jag röstar 2018 och det borde det göra för alla ansvarsfulla föräldrar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: