UNDERGÅNGEN (21 April 2016)

A propos Arnstads svidande kritiska tweet mot kungahuset för att den nyfödde prinsen givits det nazi-impregnerade namnet Hubertus – så verkar ju problemet vara större än så. På listan över de 100 vanligaste namnen på gossebarn i Sverige år 2000 återfanns:

Josef (Göbbels/Mengele/Terboven)
Martin (Bormann)
Herman (Göring)
Henrik (Himmler)
Albert (Speer)
Julius (Streicher)
Fredrik (Jeckeln)
Alfred (Jodl)
Wilhelm (Frick)
Joakim (von Ribbentrop)
Oskar (Dirlewanger)
Erik (Priebke)
William (Joyce a.k.a lord Haw-Haw)
Karl (Dönitz)
Gustav (Krupp)
Filip (Petain)
Och dessutom döper fortfarande många sina flickebarn till Eva (Braun)

Nazister hela högen – det här påminner ju om filmen ”The Boys from Brazil” fast i ännu större skala! 15-20% av svenska småbarnsföräldrar har alltså inget bättre för sig än att söka inspiration till sina telningars namn i protokollen från Nürnbergrättegångarna!

Och förnekare och revisionister finns det gott om.. T.e.x bedyrar min pappa fortfarande och efter ett längre korsförhör att INTE mitt eget namn inspirerades av Hans Frank (bilden) som var Hitlers advokat, ståthållare i Polen och hängdes efter Nürnberg-rättegångarna.

Ärlig talat – det här är bara för galet! Att Löfven anlitar en sådan person som expert är som att anlita valfri dokusåpadeltagare för att tolka Shakespeare. Värre förresten – en intellektuell förolämpning mot varje tänkande svensk.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: